Om oss


Hvorfor bruke vår kalkulator

Å velge riktig abonnement kan spare deg for tusenvis av kroner årlig. Mobilmarkedet består av mange forskjellige operatører og produkter og er i kontinuerlig endring. Det er ofte vanskelig å skjønne hva de egentlige kostnadene er eller hva du får. Bare det å finne alle produktene og holde seg oppdatert på hva som finnes er en stor jobb i seg selv.

De to viktigste tingene for oss er at tjenesten er enkel å bruke og selvfølgelig at den til enhver tid gir korrekte resultater. Vi har valgt en enkel og oversiktlig modell, der du aldri trenger å være i tvil om at resultatet er korrekt fordi du er usikker på om du spurte riktig. Vi har valgt å ta hensyn til behovet hos 99% av våre brukere, selv om vi selvfølgelig er i stand til å regne ut det andre også.

Hvem er vi

Mobilbørsen er utviklet av en gruppe utviklere med opptil 20 års erfaring innen utvikling av internettbaserte tjenester. Vi holder til i Skullerud Næringspark i Oslo. Til sammen har vi vært med i utviklingen av mange av de store nettstedene i Norge. Målet vårt er å gjøre også denne tjenesten til en suksess ved å bidra til et bedre mobilmarked.

Objektivitet

Tjenesten er nøytral og alle operatører og abonnementer behandles likt. Søkeresultatene er alltid objektive, og beregnet i henhold til forespurte søkekriteria.

Kvalitetssikring

Alle abonnementer i vår tjeneste er basert på operatørenes spesifikasjoner og gjennomgått av minst to uavhengige utviklere. I tillegg jobber vi direkte med operatørene for å verifisere at både informasjon og utregningsmodeller er korrekte. Det hender til og med at vi har riktigere informasjon om produktene enn det operatørene selv har på sine egne hjemmesider. Ofte endrer markedet og produktene seg fortere enn de selv klarer å oppdatere informasjonen overalt.

Utregningsmodellen

Vi baserer utregningsmodellen vår på at resultatene vi presenterer er med garantert tjenestekvalitet. Dersom du ber om en gitt mengde data, så vil kalkulatoren vår gi deg det abonnementet som leverer dette uten redusert hastighet. Selv om et abonnement i teorien kan levere samme mengde data for en lavere pris, så mener vi at dette ikke er relevant hvis store deler av dette leveres med en hastighet som gjør ting ubrukelige. Vi tar også hensyn til alle variasjoner av "fri"/"inkludert" der vi faktisk bruker operatørens klausulerte grenser får å gi riktig pris. Kort sagt så oppgir vi riktige priser på det du egentlig vil ha, samtidig som vi tar hensyn til det som er skrevet med liten skrift.

Finansiering

Tjenesten er finansiert via salgsprovisjon på abonnementer og telefoner.

Forbehold

Vi tar forbehold om feil i utregninger og datagrunnlag fra operatørene, men kan garantere at vi gjør hva vi kan for å være riktige til enhver tid. Skulle du finne noe i vår tjeneste du mener ikke er i henhold til operatørens informasjon så setter vi veldig stor pris på om du kontakter oss så vi kan kontrollere og eventuelt rette dette snarest mulig.

Relaterte saker:Del denne siden!


Hjelp oss å bli bedre kjent ved å dele denne artikkelen med venner og kjente.
  • Del på Facebook
  • Del på Google+
  • Del på LinkedIn
  • Del på Twitter
  • Del på Pinterest

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet

Skriv inn e-post


(Sist endret: 28.05.2017 14:49)

Copyright © 2018 Mobilbørsen AS. All rights reserved.